Het Dynamite blik met Cookies versturen we door heel Nederland.. Go for it!

HOW TO BAKE
  • HOW TO BAKE
STAP 1 Zorg dat de Dough ballen ontdooid zijn en voor het beste resultaat op kamertemperatuur zijn. Verwarm je heteluchtoven op 210 graden. Leg een vel bakpapier op een koude ovenplaat
STAP 2 Als de oven voorverwarmd is, leg je de Dough balletjes met wat afstand van elkaar erop, beetje grof zeezout erover.. (maakt hem nog lekkerder) De balletjes NIET platdrukken (trust us, daar zit ‘m het geheim).
STAP 3 10 minuutjes bakken, uit de oven halen en dan 10-15 min nagaren op de warme ovenplaat ( we weten het, we vragen veel van je geduld, maar je wordt beloond!) en dan .. dig in!
  • STAP 1 Zorg dat de Dough ballen ontdooid zijn en voor het beste resultaat op kamertemperatuur zijn. Verwarm je heteluchtoven op 210 graden. Leg een vel bakpapier op een koude ovenplaat
  • STAP 2 Als de oven voorverwarmd is, leg je de Dough balletjes met wat afstand van elkaar erop, beetje grof zeezout erover.. (maakt hem nog lekkerder) De balletjes NIET platdrukken (trust us, daar zit ‘m het geheim).
  • STAP 3 10 minuutjes bakken, uit de oven halen en dan 10-15 min nagaren op de warme ovenplaat ( we weten het, we vragen veel van je geduld, maar je wordt beloond!) en dan .. dig in!